Uw annulatie ? Daar word ik blij van !

door 11 april 2024Uncategorized

Er zijn zo van die weken waar de ene annulatie na de andere binnenvalt …

En ik word daar blij van !

Laat me duidelijk wezen : ik heb het dan wel specifiek over annulaties van de ‘eerste controle’ afspraken. Die worden meestal vastgelegd twee weken na de start van het dragen van zolen. Ik weet namelijk graag hoe dat stapt of loopt en of er niet nog een aanpassing kan gebeuren. Ik hecht daarbij nogal aan de feedback van de dragers zelf. Er is altijd ruimte voor verbetering.

Mijn patiënten krijgen dan een mail enkele dagen vooraf met de bevestiging van de controle afspraak.

Daarin staat dat – enkel wanneer ze helemaal tevreden zijn – ze deze afspraak mogen annuleren.

Dan volstaat een kort antwoord met de melding van hun ‘blijde’ boodschap 😉 (Tip : doe het wel tijdig, zo kan ik ook anderen sneller van hun pijn af helpen).

En dat gebeurt dus af en toe. En bij momenten bij bosjes. En daar word ik dus blij van !

In de eerste plaats omdat dit betekent dat zij tevreden zijn. Ik kan het dan wel soms niet laten het dossier toch even te her-openen en te kijken waarmee ik hen toch nog zou kunnen verder helpen of aanmoedigen – vaak ontvangen ze van mij dus nog een antwoord of tip terug.

Een gratis online date, zeg maar. Alsof we toch nog een beetje afspreken … Tegenwoordig is dat het nieuwe normaal. Toch ?

En door die annulaties komt er geregeld ruimte vrij in mijn agenda. En die vul ik dan in met nieuwe afspraken, nieuwe patiënten, nieuwe aan te pakken pijnen.

Of niet.

Een gestolen moment kan ook inspirerend zijn. Dan sluip ik de praktijk uit, naar achteren, in ons bescheiden keukentje met zicht op de tuin. Me-time .. coffee o’ clock !

En dat geeft dan weer een boost om voluit voor de volgende patiënt te gaan ! Weer een kans om eentje blij te maken.

Wil je lezen wat anderen vertellen ? Klik hier.

Of wil je graag snel een afspraak op een vrijgekomen plaatsje ? Neem meteen hier contact op.