Met de billen bloot

door 27 november 2017Uncategorized

Laat je zien !

In tijden van digitale media is het nodig je eigenste persoon zo veel mogelijk te laten zien. Zo ben ik. Daar sta ik voor. Dat is mijn privéleven. En ziehier nog een paar foto’s van mezelf. Liefst nog bewegende beelden. Jezelf helemaal bloot geven. DAT is wat mensen willen zien. Aldus spraken de dames van Touch of Gold (mijn digitale acherban !). Voyeurs !

Bloot dus. En dat nam ik een paar weken geleden wel letterlijk. Onbedoeld eigenlijk. Maar vooral ongewild.

Maar ik had geen keuze. En bovenstaande tips indachtig, kon dat nu toch ook ZO geen kwaad, toch ? Het zou mijn aantal likes (zei ik nu likes ??) alleen maar verhogen. En dat is toch wat ik wil, neen ?

Ik heb geen idee of er uiteindelijk een foto op internet is beland, maar ik heb er wel GESTAAN. Voor een groep van 40 andere podologen. In mijn slip en dus blote billen. Druk doende met een uitleg over anatomie en myofasciale ketens. Ik heb geen idee of de groep er ook maar iets heeft van onthouden .. van die anatomie bedoel ik. De rest hoeven ze zich niet meer te herinneren !

Het moet een lachwekkend plaatje geweest zijn. Zeker wanneer je dit buiten zijn context zou hebben gezien. Maar er was een acceptabele reden voor. Geloof me.

Ik zat in de opleiding Sportpodologie. Met die dag myofasciale therapie op het menu. We waren goed gebriefd : ‘breng een short mee en studeer je anatomie nog een keer goed in, vooral dan van de romp’. En dat heb ik ook gedaan. Dat laatste dan. Die short was ik al lang vergeten. Niet mee dus ..

‘Dan maar in ondergoed’, moet ik hebben gedacht. Want voor ik het wist stond ik dus in mijn slip.

Maar wel met een opgefriste kennis aan anatomie. Niet dat ik daaraan veel had in termen van vestimentaire bedekking van mijn billen. Maar toch. Ik stond tenminste niet in mijn blootje wat dat betreft.

Het was een leerrijke sessie. Ik bestelde meteen het boek ‘Anatomy Trains’ van Thomas W. Myers. En wat raad je : daarin staat het vol met blote mensen !

Dus dat was toch zo stom nog niet. Om met die billen bloot te gaan. Dat moet ik meer doen 😊

Heeft u een vraag ? Neem gerust contact op voor een intake gesprek.

 

Pin It on Pinterest