Training met effect !

door 11 april 2024Uncategorized

We willen allemaal een strak pak. Maar het ontbreekt ons aan tijd, goesting; karakter en/of geld om er echt werk van te maken. Elke advertentie of Facebook post die ons snel resultaat belooft met een minimum aan inspanning wordt bekeken. Vele tips worden uitgeprobeerd .. Maar telkens opnieuw blijkt hetzelfde : no pain, no gain !

Zo ook is het vergaan met opleiding en kennis. Je leert maar door te doen. Je doet maar door te leren. En ook daar willen we mooie resultaten. En ook daar ontbreekt het ons te dikwijls aan tijd,  goesting, karakter en/of geld.

Ik koos voor een opleiding sportpodologie, georganiseerd door de opleidingscel Voetvorm in samenwerking met Arteveldehogeschool Gent.

Training met effect. Dat is hun slagzin. Zou het waar zijn ? Zal ik me niet laten verleiden door alweer een sluwe marketing truc die me meer tijd en geld zal kosten dan me lief is .. zonder het gewenst resultaat (of nog maar een deel daarvan) ??

En Eureka ! Ja, ze bestaan. De opleidingen waar je wat mee bent en waar elke euro de moeite waard blijkt. What you see is what you get. No lies, no secrets, no nonsense. Tijd : negen zaterdagen op evenveel maanden. Goesting : die wordt zeker gewekt door de drie bezielers en de fijne catering. Karakter : sorry, een béétje inspanning mag het wel kosten. Geld : niets voor niets, ladies and gentlemen, maar deze investering betaalt zich dubbel en dik terug !

Voor alle professionele (sport-)podologen die op zoek zijn naar dat tikkeltje extra en hun blik willen verruimen : this one is a musthave !

Mijn bagage staat alvast klaar om er vanaf deze zomer in te vliegen. Watch me !

Nu nog dat strak pak .. Iemand ?

Wil jij meer info of heb je klachten in je rug/heup/knie en/of voet ?  Maak hier je afspraak voor jouw stap onderzoek.

We nemen het samen door .. met verruimde blik 😉