Wat als uw pijn even aaibaar was als kittens ?

door 7 februari 2024Uncategorized

Een mens zou voor minder zijn of haar bloot gat laten zien. Mijn broek zakt er in elk geval wél van tot mijn enkels !

Hier is wat me overkwam. Als naarstige ondernemer probeerde ik vorige week volgende te posten :

Ken jij een vrouw (van pakweg tussen 40 en 65) die al lange tijd last heeft van pijn in de rug, bekken, heupen, knieën en/of de voeten ? Zou je haar dan mijn gegevens willen doorgeven om samen haar manier van stappen te gaan onderzoeken. De kans is immers reëel dat we in dat stappen een oorzaak én oplossing vinden voor haar pijn. En dat gun je iedereen toch ?

En dat mocht niet. Want :

  • Als Vlaming horen we ons bescheiden op te stellen
  • Ethisch is dat niet netjes. Paramedici horen geen reclame te maken
  • Als je dit op sociale media gaat zetten als gesponsorde post flikkert Mark Z. je der zo weer uit met de boodschap : ‘teveel informatie over fysische kenmerken van de lezer en dus schending van de privacy

Kijk, dat vind ik nu bijzonder jammer, zie. Als zorgverstrekker wil ik graag die dames verder helpen. En met een tevredenheidsenquête van 78% vind ik het zelfs mijn plicht om hen vooruit te helpen.

Wat als ik kittens een betere thuis wil bezorgen ? Bij ons loopt zo een nobel initiatief hier verderop in de straat. Die mensen zijn zo bezield met hun doel bezig en posten de hele tijd de meest schattige foto’s van die aaibare kleine pluizenbollen. Ik volg ze dagelijks. Mijn dochter is al topfan. En als iemand in mijn buurt ooit op zoek is naar een kitten, zullen zij degenen zijn die ik aanbeveel.

Meer nog ! Wij zijn hier  intussen al geëvolueerd tot kandidaat pleeggezin om een katje (tijdelijk) bij ons op te nemen. Om die lieve cuties te redden van een mogelijke euthanasie. En dat te weten dat wij helemaal niet op zoek waren !

Hun communicatie heeft dus gewerkt. En zo hoort het ook.

Maar oh wee. Niet zo als het om jezelf gaat. Of een zogezegd fysiek kenmerk. Of nog erger : pijn.

Wel nu : ik waag het toch nog een keer (zij het ietwat verdoken en met de hulp van een meer aaibare foto).

Ken jij een vrouw (van pakweg tussen 40 en 65) die al lange tijd last heeft van pijn in de rug, bekken, heupen, knieën en/of de voeten ? Zou je haar dan mijn gegevens willen doorgeven om samen haar manier van stappen te gaan onderzoeken. De kans is groot dat haar klacht net komt door de manier waarop ze van gaat.

Je zou haar daar een groot plezier mee doen. En dat maakt jou ook gelukkig, toch ?

Mij en elk geval wel.

Wij kijken intussen alvast uit naar dat kleine schattige flufje 😊.

Meer info ? Neem gerust contact op voor jouw stap onderzoek.