Ik wil van die verdomde pijn af !

door 30 maart 2024Uncategorized

Ze had al maanden last in die voet en ze had echt al van alles geprobeerd : wisselen van schoenen, stretchen van de spieren, gelzooltjes, .. Alles hielp, dat wel. Maar helaas telkens opnieuw voor korte duur. En met die staande job van haar werd het alleen maar erger.

Ze was gaan googelen en was op mijn website gebotst. Een stapanalist leek haar een goed idee. En hier zat ze dan. Wij dus door het hele stap onderzoek. En daaruit bleek dat podologische zolen zeker hun meerwaarde zouden hebben om haar van haar klacht af te helpen. Alleen : ze werkt in een ziekenhuis en draagt de hele dag harde klompen … (voor te stellen als een Croc, maar dan in de vorm van een klomp en keihard).

Verplicht schoeisel in een operatiekwartier. Daar passen natuurlijk geen zolen in. Tenminste, niet op een veilige en hygiënische manier.

Maar ze werkt slechts 4 dagen per week. En eens buiten het werk draagt ze ander schoeisel. Dat geeft meteen al een breder perspectief en meer mogelijkheden.

Ik stelde voor toch met podologische zolen te starten en deze dan buiten haar werk steeds te dragen. Op die manier zou haar manier van stappen toch al ruim 3 dagen per week kunnen worden bijgestuurd. De momenten op het werk lag dat uiteraard moeilijker, waardoor de therapie helaas niet optimaal kon worden ingezet ..

Met andere woorden : ze zou de volle pot betalen, met een kleinere kans op slagen.

Toen ik dus op het einde de vraag stelde die ik altijd stel (‘zal ik de zolen voor u maken ?’), zei ze heel beslist : “Ja natuurlijk, maak maar een paar voor mij.

Het maakt me niks uit hoe of wat die dingen kosten. Ik wil gewoon van die pijn af !”

Die pijn zat dus heel diep, zo bleek. Ze had werkelijk alles over voor de minste verbetering.

En of ze tevreden is. De klacht is helaas niet weg en voor die klompen vonden we tot nu toe nog geen optimale oplossing. Maar alle uren daarbuiten draagt ze de zolen en dat schijnt te lonen.

Ze is dus heel content. En daar doen we het voor 🙂

Nu nog van die klompen af geraken …

 

Wil u ook van uw pijn af ? Neem gerust contact op voor jouw stap onderzoek.